Covid-19

Så hanterar vi på Elektriska Svea situationen med Covid-19

I och med den rådande situationen i Sverige och världen ställs vi alla i samhället inför svåra utmaningar. Vår största prioritet är att tillmötesgå dig som kund, på det sätt du föredrar.
Coronaviruset (Covid-19) påverkar oss alla och vi på Elektriska Svea gör vad vi kan i vår butik och på vår E-handel för att du skall kunna handla det du vill till på det sätt du vill. Vår E-handel har öppet som vanligt, dygnet runt alla dagar. Här hittar du belysning till hemmet som lyser upp din vardag.
 
Vi gör allt vi kan för att hålla vår butik så trygg som möjligt, både för dig som kund och vi som jobbar här. Vi har därför vidtagit åtgärder och skärpt våra hygienåtgärder ytterligare. Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridning genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Vi kommer fortsätta att vidta åtgärder, för att försöka göra din vardagshandel så vanlig som möjligt, trots att vardagen inte är som vanligt. Oavsett hur det här utvecklar sig, så kommer vi försöka anpassa oss så att det skall bli så enkelt och säkert som möjligt för dig som kund att handla av oss. Ta hand om dig och dina nära!