Om oss

Etablerat 1906

Med en stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1906 är Elektriska Svea en av Sveriges äldsta el- och belysningsbutiker. Under mer än ett sekel har vi försett våra kunder med högkvalitativa produkter och expertis inom området. Vår dedikation till kvalitet och service har gjort oss till en pålitlig partner för både privatpersoner och företag.  

Flytten till Hornsgatan 75

Efter framgångsrika 95 år på Hornsgatan 77 flyttade vi 2001 till en större lokal på Hornsgatan 75. Med tre gånger större yta kunde vi utöka vårt sortiment av ljuskällor, installationsmaterial, specialdelar, dammsugarpåsar och armaturer för att ge våra kunder en ännu bättre köpupplevelse.  

Lång tradition av att laga och restaurera belysningsarmaturer

På Elektriska Svea AB har vi sedan länge värnat om att erbjuda tjänster för att laga och restaurera belysningsarmaturer. Vi tror på värdet av att bevara och återställa äldre lampor och armaturer istället för att kasta dem. Genom att kombinera vår expertis med en passion för hållbarhet strävar vi alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat, som underlättar för både din plånbok och miljön. För mer information och prislista, klicka här. På Elektriska Svea AB har vi alltid prioriterat service och strävar efter att göra varje kund nöjd. Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål när det gäller belysning. Därför är vårt team engagerat i att ge bästa möjliga service och göra allt vi kan för att överträffa kundens förväntningar. Vi tror på att skapa en personlig och nära relation med våra kunder. Det betyder att varje medarbetare är involverad i att hjälpa och stödja våra kunder. Oavsett om det handlar om att ge rådgivning, svara på frågor eller lösa eventuella problem, är vårt team dedikerat till att skapa en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Vi strävar efter att vara tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov. Genom att ha en tät samverkan inom vårt team kan vi snabbt och effektivt svara på kundens önskemål och se till att de får den hjälp de behöver. På Elektriska Svea AB är varje kund viktig för oss, och vi är stolta över att kunna erbjuda personlig service och skapa en positiv upplevelse. Vi är redo att hjälpa dig med dina belysningsbehov och se till att du blir nöjd med ditt köp.  

Specialanpassade lösningar för dina behov

Vi förstår att varje belysningsbehov är unikt. Därför erbjuder vi även specialanpassade lösningar för att tillgodose dina specifika krav och önskemål. Vårt skickliga team och samarbetspartners arbetar noggrant och kreativt för att skapa unika belysningslösningar som passar perfekt i ditt hem.  

2020 lanserade vi vår e-handelsplattform på elsvea.se

För att ytterligare möta våra kunders behov och erbjuda en smidig shoppingupplevelse, lanserade vi år 2020 vår e-handelsplattform på elsvea.se. Genom denna plattform kan du nu enkelt och bekvämt utforska vårt breda sortiment och göra dina inköp online. Vår målsättning är att vara en förlängd arm av vår fysiska butik, så att du kan få tillgång till våra produkter och tjänster oavsett var du befinner dig. Vi strävar efter att erbjuda samma personliga service och höga kvalitet online som i vår butik. Med vår e-handelsplattform har du möjlighet att utforska våra produkter i lugn och ro, läsa detaljerade beskrivningar och recensioner samt få professionell rådgivning via vår kundtjänst. Vi strävar efter att skapa en sömlös shoppingupplevelse och leverera produkter och tjänster som överträffar dina förväntningar.  

Kontakta oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina belysningsbehov och svara på dina frågor. Tveka inte att kontakta oss för mer information, rådgivning eller support.  
Telefonnummer: 08-669 78 00
E-post
Butiksförfrågningar: Skicka e-post till butiken@elsvea.se
Webbordrar: Kontakta oss via e-post på webb@elsvea.se 
Besöksadress: Hornsgatan 75, 118 49 Stockholm
Öppettider: Se våra öppettider här.